Napelem telepítés az Épduferr Nyrt.-nél

Megjelent: 2022-10-17

Az ÉPDUFERR Nyrt. 1,83 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Unió és Magyarország Kormánya társfinanszírozásával. A projekt eredményeképpen a vállalkozás telephelyén, Dunaújvárosban a Budai Nagy Antal út alatti telephelyén energetikai korszerűsítés valósult meg. 

A Széchenyi 2020 program keretében 1,83 millió Ft vissza nem térítendő támogatással valósult meg a Napelem telepítése az Épduferr Zrt. dunaújvárosi telephelyén” című projekt Dunaújvárosban, a vállalkozásunk telephelyén a Budai Nagy Antal úton, melyre a vállalkozásunk a GINOP-4.1.4-19 „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretén belül nyert el támogatást.

A projekt célja volt, hogy a megvalósítási helyszínen található építőanyag kereskedésünk napelemes energetikai fejlesztése megvalósuljon, ezzel is hozzájárulva a környezeti fenntarthatóság és a költséghatékonyság céljaihoz, mivel így a telephelyi energiafogyasztás jelentős mértékben lecsökken a jövőben.

A projektben a költségek között kizárólag a 10,36 kWp-s napelemes rendszer kivitelezési költségét szerepeltetjük.
A beruházás révén javul az épületünk műszaki, technológiai állapota, a napelemes rendszer üzembe helyezése révén javul a versenyképességünk.
A vállalkozásunk jelenlegi helyzete megköveteli a hatékony erőforrás gazdálkodást, azaz ezen belül az ingatlan állományunk energetikai fejlesztését is. Az épület napelemes fejlesztése bizalmat ébreszt vásárlóinkban, azaz közvetetten forgalombővülést is előidézhet.
 

További információ kérhető:

info@epduferr.hu, +36 25 503 560

 

forrás: https://www.duol.hu/helyi-gazdasag/2022/10/tobb-szempontbol-is-kedvezo-a-szigetelesbe-fektetni-a-penzt