Kubala, Stalco és Kerakoll termékbemutató az Épdukerben március 28-án!

Megjelent: 2023-03-22

2023. március 28-án került megrendezésre az Épduker dunaújvárosi székhelyén a Kubala, Stalco és Kerakoll termékbemutató, ahol lehetőség nyílik ezeknek a magas minőségű termékeknek a megismerésére. A több éve tartó sikeres együttműködés kapcsán merült fel az ötlet, hogy kézzelfogható bemutatót és tesztelési lehetőséget biztosítunk a termékek használó ügyfeleinknek és első kézből ismerhessék meg az újdonságokat.

 

A rendezvény alatt a Kerakoll jóvoltából professzionális hidegburkolási anyagokat és szigetelési megoldásokat mutatunk be. A helyszínen megtekinthetik a Kubala építőipari szerszámokat, illetve a Stalco elektromos gépeit, amelyek kipróbálására is lesz lehetőség.  A workshop alkalmával lehetőség nyílik gyakorolni a csempevágó használatát, a csiszolási módszereket, hidegburkolat ragasztást, glettelést, habarcs keverést és még számtalan munkafolyamatot.

Minden hozzánk ellátogató vendéget frissítővel várunk, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze az ertekesites@epduker.hu email címen.

A termékek, amelyeket megtekinthetnek a Kerakoll kínálatából

Keracem Eco Pronto
Tanúsított, öko‑kompatibilis, ásványi eredetű, normál kötés idejű és gyorsan szilárduló kész esztrich, mely burkolatok ragasztóval történő lerakásához tökéletes aljzat.

 

Eco Pronto



Active Prime Grip
Univerzális, gyors tapadásnövelő
önterülő aljzat kiegyenlítőkhöz, cement
alapú ragasztókhoz, simítókhoz és
vakolatokhoz. Kvarc fedőréteg.
Egykomponensű, vizes bázisú, kül‑ és
beltérre.

 

Active Prime Grip


Flowtech Easy

Gyors önterülő kiegyenlítő anyag aljzat javításához kerámia, márvány és többrétegű parketta lerakása előtt.

 

Flowtech Easy 1



Biogel no limits
Kizárólagos Kerakoll geo‑kötőanyag alapú szerkezeti, rugalmas, több célú gélragasztó minden anyagtípushoz, minden aljzaton, bármilyen alkalmazásnál való ragasztáshoz. Öko‑kompatibilis.

 

Biogel No Limits



Green Pro

Vízálló, nem törékeny, nagy tapadású membrán balkonokhoz, teraszokhoz és vízszintes felületekhez a kerámia és természetes kő lerakása előtt. Meglévő burkolatra is, repedezett, nem tökéletesen érlelt és maradék nedvességtartalom miatt esetleg pára okozta feszültséggel terhelt aljzatokon is vízszigetelést képez.

 

Kerakoll Green Pro



Aquastop Nanoflex
Ásványi eredetű, lélegző, lúg‑ és klórálló, öko‑kompatibilis tanúsított vízszigetelő membrán, aljzatok nagy tapadású és hosszú élettartamú rugalmas vízszigetelésére ragasztókkal történő burkolás előtt. Ideális a GreenBuildingnél. Alacsony CO2 és igen alacsony illékony szerves vegyület kibocsátású egykomponensű termék.

 

Aquastop Nanoflex