Év Megyei kereskedője 2021.

Megjelent: 2022-09-21

A MASTERPLAST Hungária Kft. ünnepélyes rendezvény keretében átadta az Év Megyei kereskedője 2021. díjakat.
A 2021–es év Fejér megyei kereskedője az Épduferr Nyrt. lett.
A díjat Palkovics Milán, az Épduferr Nyrt. igazgatósági elnöke vette át: „Ezt a díjat elsősorban az Épduker Építőanyag Kereskedésünk csapatának köszönhetjük, ezért szeretnénk ezúton is megköszönni munkájukat!”

Az 1997-ben alapított Masterplast csoport a közép-kelet-európai régió legnagyobb magyar többségi tulajdonban lévő építőanyag gyártó és forgalmazó vállalata. A cégcsoport 10 országban rendelkezik saját tulajdonú leányvállalattal, és további 30 országba értékesíti termékeit. A Budapesti Értéktőzsdén, prémium kategóriában jegyzett vállalat. A Masterplast Hungária Kft. jelentős gyártó-beszállító partnere a hazai építőanyag kereskedelmi vállalkozásoknak. Meghatározó pozícióval rendelkezik a homlokzati hőszigetelő, magastető szigetelő és szárazépítészeti rendszerek elemeinek piacán.

A Masterplast a hazai építőiparban elsőként vállalkozott arra, hogy az általa eladott Hungarocell polisztirol termék felhasználása során keletkezett tiszta vágott, fel nem használt anyagot visszaveszi.  Az ÉPDUFERR is elkötelezett a környezettudatos szemlélet iránt, a tavalyi év szeptembere óta az ÉPDUKER Építőanyag Kereskedés is Öko-Pont.