ÉPDUKER

Megjelent: 2021-02-06

Cikk megjelenése:  dunaujvaros.com


Egyre fontosabb pillérré válik az ÉPDUFERR-csoport szerteágazó tevékenységi körében az építőanyag-kereskedési üzletág. Az ÉPDUKER Budai Nagy Antal úti bázisán az építőipar összes területén bővít, fejleszt és új utakra tör – például már pályázati és hitelügyintézéssel is segít az otthonfelújítási program keretében hozzá forduló ügyfeleknek!

30205141167

Folyamatosan bővülő termékpalettával, emellett egyre több új szolgáltatással várja régi és új ügyfeleit a Budai nagy Antal úti bázisán az ÉPDUKER.

Bővítenek, terveznek

Az ÉPDUFERR-csoport építőanyag-kereskedési üzletága fontos pillérévé vált a cégnek, mondta érdeklődésünkre Palkovics Milán tulajdonos:
– A kereskedelmi üzletág jól illeszkedik a Zrt. tevékenységi körébe – azon túl, hogy megteremti a több lábon állás biztonságát, cégünk egyre bővülő termék- és szolgáltatási palettájának egyik meghatározó pillére. Nem véletlen, hogy a Budai Nagy Antal úton is folyamatosan bővülünk, fejlesztünk – márciusra már a jelenlegi duplájára bővített területen igyekszünk a kor kihívásaihoz alkalmazkodva kiszolgálni úgy a lakossági, mind a szakmai partnerigényeket. Több területen fejlesztünk párhuzamosan, Verebély úti telephelyünkön már tavasszal megkezdődik az acél kereskedelem és lemez megmunkálás.

Minden téren fejlesztés

Az ÉPDUKER kínálta lehetőségeket Tislarics Gábor telephely-vezető foglalta össze:
– Telepünk egyfelől minden termékkel az ügyfelek rendelkezésére áll, amelyek az építőanyag-kereskedés körébe tartoznak, kezdve a tégláktól a zsákos anyagokon át a tetőcserepekig és kiegészítőkig. Minden területen igyekszünk a lehető legtöbb szolgáltatással kiegészíteni a bőséges termékválasztékot. Fenyő fűrészáru telepünk bővítése nyomán a darabolás, impregnáló áztatás és gyalulás révén kivitelezésre kész árukészlettel szolgálunk, amely nyomán teljessé válik az ÉPDUKER-tetőcentrum termék- és szolgáltatási köre. A bővítés során térkőbemutató kertet is kialakítunk, felvonultatva a gyártók gazdag térkő- és kerítéselem-kínálatát.

30205141166

Otthonfelújítás? Itt a megoldás!

A telephelyvezető még egy kiemelt területet említett, ami szintén jól illeszkedik az ÉPDUKER „mindent egy helyen” koncepciójához:
– Egy fontos partnerrel együttműködve segítünk az otthonteremtési program keretében hozzánk forduló ügyfeleknek – méghozzá a teljes termékpalettán túl szakmai háttérmunkával is. Nagy segítség lehet mindenkinek, hogy levesszük a terhet az ügyfélről a pályázati és hitelügyintézés terén. Egyre többen keresnek minket ezzel az igénnyel, utólag is jó döntésnek bizonyult ezt az elemet is beemelni a szolgáltatásaink körébe!

ÉPDUKER

Az építőanyag-kereskedési központ az alábbi elérhetőségeken áll termékeivel, valamint kapcsolódó szolgáltatásaival az ügyfelek rendelkezésére.

cím: 2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 1.
telefon/fax: 25/434-233
mobil: 30/698-0327
e-mail: ertekesites@epduker.hu