ÉPDUFERR - fejlesztjük, bővítjük Kereskedésünk

Megjelent: 2021-03-16

Cikk megjelenése: DUOL

Kezdetben általános építőanyagok kereskedelmével foglalkoztak, mint falazó­elemek, tetőcserepek, víz- és hőszigetelő rendszerek. Mára azonban forgalmazott termékeik körét jelentősen kibővítve egyedi építőanyag-kereskedelmi szolgáltatást nyújtanak. Az Épduferr Zrt. ennek köszönhetően rövid időn belül rohamos fejlődést ért el, és egyre meghatározóbb szerepet tölt be a piacon.
 
 5845491 Dh E1530
 
Az Épduferr-csoportnál idén egy 300 millió forintos fejlesztés indult, amelynek első lépcsője, hogy az Épdukernél bővítik a kínálati palettát, és ehhez szükségszerűen a kereskedés területét is. Palkovics Milán elmondta, hogy ennek részeként az utcafront felől kibontották a falat, ezt hihették sokan úgy, hogy elkezdődött a körforgalmú csomópont építése. A kibontott fal helyén egy térköveket bemutató területet létesítenek majd, hogy a vásárlók ne apró színmintás képek alapján, hanem a térköveket négyzetméteres nagyságban látva tudjanak azokból választani.
 
Az Épdukerrel szomszédos telket is kibérelték, itt fűrészáruk kapnak majd helyet, ahol a faanyagokat fedett helyen tudják tárolni. Azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az építőanyag-kereskedésen belül egy úgynevezett tető centrumot kívánnak létrehozni, ahol a vásárlók a nagyon jó minőségű faanyag mellett hozzájuthatnak a tetőszerkezetek építéséhez szükséges további alapanyagokhoz is. A termékkínálat a kül- és beltéri festékek, faápoló termékekkel már ki is bővült.
 
5845471 Dh E1507
 
Az Épduferr Zrt. további fejlesztése az acélmegmunkáló üzem kialakítását érinti, ezzel párhuzamosan elkezdték széles körű acélkereskedelmi tevékenységüket is. Ehhez a napokban egy új lemezvágó gép is érkezett már a zrt. telephelyére. A többi gépet a fejlesztési pályázatok alakulásának függvényében az év második felében szerzik majd be, amelyek mind a acéllemez-megmunkálást támogatják. Ezzel a beruházással a cég akár autóipari beszállítóvá is tud válni a jövőben.
 
5845477 Dh E1520
 

Az Épduferr évi 4-5 milliárd forintos forgalmat bonyolít az építőiparban, a térségben vezető cégnek számít a szakterületén. Mint Palkovics Milán elmondta, azzal, hogy a kormány a családi otthonteremtési kedvezménnyel, a lakásvásárlás áfájának visszavágásával, a lakásfelújítások, lakóingatlan-építések különböző kiemelt támogatásával fellendülést indított el az építőiparban, amelynek hatásait az Épduferr Zrt.-nél is érezni lehet. Megnőtt az építési, felújítási hajlandóság, amit a koronavírus-járvány ugyan egy kicsit letört, de ismét felívelőben van a növekedési tendencia.

Vállalkozása sikerét a tulajdonos ezen kívül abban látja, hogy több lábon állnak az építőipari szegmensen belül is. Az anyacég egy generálkivitelező cég, ehhez társul több olyan részegység, amelyek részei az építőipar folyamatainak, de önmagában is képes önálló egységként működni. Szintén még idén várható, hogy elindítják az ingatlanfejlesztői tevékenységet, amely során prémium kategóriás társasházi lakóingatlanokat kívánnak építeni.

 

ÉPDUKER

 

Az építőanyag-kereskedési központ az alábbi elérhetőségeken áll termékeivel, valamint kapcsolódó szolgáltatásaival az ügyfelek rendelkezésére.

 

ÉPDUKER Építőanyag Kereskedés az Ön szolgálatában.
Címünk: 2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 1.
Telefon: +36 25 434 233
Email: ertekesites@epduker.hu