Az Épduker egy évtizedes utazása: Innováció, növekedés és sikerek!

Megjelent: 2023-07-07

10 év, 10 hét, 10 partner, így ünnepelünk az Épdukernél! Július 10-től kezdve 10 héten át kínáljuk 10 partnerünk termékeit kedvezménnyel!
Kiváló alkalom arra, hogy beszerezze a szükséges terméket a felújításhoz vagy építkezéshez. Ünnepeljünk együtt!

A következő százalékos kedvezményeket vehetik igénybe 10 héten át.

Stalco, Kubala, Awtools parnerek minden termékére 15% kedvezmény 
Leier térkőre, téglára, tetőcserépre és kéményre 10 % kedvezmény
Celli Festék minden termékére (kivéve higítók) 15% kedvezmény
Caparol minden termékére 18% kedvezmény
Baumit bizonyos termékeire 10% kedvezmény
Harzo bizonyos termékeire 10% kedvezmény
Mapei, 2 millió feletti vásárlás esetén 10% kedvezmény minden termékre
Masterplast – egyedi kedvezmények 
Terrán – egyedi kedvezmények

Az ÉPDUKER 10 éve
Az Épduker Épületanyag Kereskedés 10 éves évfordulója fontos mérföldkő vállalkozásunk életében, rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy eljutottunk idáig.
2013-ban még az ÉPDUKER 2000 Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. néven volt ismert a kereskedés, amely akkor még különálló cégként üzemelt és általános építőanyag kereskedelemmel foglalkozott, mint falazó-elemek, tetőcserepek, víz- és hőszigetelő rendszerek. 
Majd 2017-ben döntöttünk úgy, hogy kereskedésünket beolvasztjuk, az akkor már 13 éve sikeresen működő generál kivitelezési munkákat végző vállalatunkba az Épduferr Nyrt.-be. Az évek során az Épduker egyre fontosabb pillérré vált az ÉPDUFERR-csoportban, így a folyamatos fejlődésnek és az ügyfelek bizalmának köszönhetően 2021-ben a kereskedést új, egy közel 3.000 nm-nyi területtel bővítettük.
Itt a vevőink számára kényelmes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani, lehetőségünk lett a térkő választékunk bővítésére és bemutatására, a faáru-, tetőfedő anyag és egyéb termékeink kiállítására. A terület nagyságának köszönhetően ettől fogva raktáról és kedvezőbb áron tudtuk kiszolgálni mind lakossági vevőket, mind a kivitelező cégeket egyaránt.
2021.  áprilisában érkezett meg az automata faanyag áztatókád, amely lehetővé tette, hogy nálunk a vásárló egy helyen beszerezhet mindent, ami a tetőépítéshez, tetőcseréhez vagy felújításhoz szükséges.
Fenyő fűrészáru telepünk bővítésével a darabolás, impregnálás, áztatás révén kivitelezésre kész árukészlettel szolgálunk, így vált teljessé az ÉPDUKER-tetőcentrum termék- és szolgáltatási köre.
„Mára a forgalmazott termékeink körét jelentősen kibővítettük, egyedi építőanyag-kereskedelmi szolgáltatást nyújtunk.” – mesélte büszkén Kiss Tamás az Épduker építőanyag kereskedés vezetője. 
„Az elmúlt években, mint sokan mások, az Épduker is nagy kihívásokkal nézett szembe, a két évig húzódó világjárvány, majd a tavalyi energiaválság okán. Minden újonnan jelentkező akadálynál igyekeztünk pozitívan hozzáállni és csak előre nézni egymást támogatva, amely hasznára volt a hatékonyságnak és az eredményességnek. Azt mondhatom, hogy az elmúlt évek bebizonyították, miért jó egy összetartó csapattal dolgozni itt az Épdukernél. 
Az ÉPDUFERR Nyrt. igyekszik több lábon állni, nemcsak az ÉPDUKER építőanyag-kereskedés és a kivitelezési osztály képezi a fő profilunkat, elkezdtünk acéltermékekkel kereskedni és acéltermékek gyártásával foglalkozni EXIMFERR néven. Valamint a zöldenergia tárolás kutatásában is részt veszünk, erre hoztuk létre a GeoAkku Kft-t.
2022-ben vehettük át az Év megyei kereskedője 2021 díjat a Masterplasttól. Igyekszünk folyamatosan új termékeket, új beszállítókat felkutatni, ezáltal megteremteni azokat az alapokat a jövőre nézve, amellyel gördü-lékenyen mehet tovább a Társaság. Tavaly beléptünk az Alföldi Tüzép Hálózatba, amely több mint száz kereskedőt foglal magában, ezáltal nagyobb lett a mozgásterünk, több gyártóval és beszállítóval tudtunk kapcsolatba lépni. Jelenleg körülbelül kilencven beszállítócéggel dolgozunk. Közvetlenül külföldről is vásárolunk anyagokat. 
Azt mondhatjuk a már meglévő és leendő vevőinknek, hogy keressenek minket bátran, mindenben tudunk segíteni, a pincétől a padlásig!